logo MAINDES 2015 WebSolutions
Postadres: Postbus 171 Bezoekadres: Rozentuin 1 Mob: +31 (0)657 008 102
  7940 AD  Meppel 7943 JZ  Meppel Skype: maindes_service
  Nederland Nederland  
logo MAINDES 2015 WebSolutions
Postadres: Postbus 171
  7940 AD  Meppel
  Nederland
Bezoekadres: Rozentuin 1
  7943 JZ  Meppel
  Nederland
Mob: +31 (0)657 008102
Skype: maindes_service

 

 

Domein registratieTegenwoordig kun je je haast niet meer voorstellen dat je niet geregistreerd bent op het internet. Als bedrijf is het ondenkbaar om geen internetsite te hebben. Daarnaast hebben ook veel particulieren een domein geregistreerd om bijvoorbeeld te gebruiken als mailadres (bijvoorbeeld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ook internationale expansie is door middel van het internet voor veel bedrijven eenvoudiger geworden. Voor organisaties die hun producten of diensten in het buitenland willen aanbieden kan het aantrekkelijk zijn om een lokaal domein extensie te gebruiken. In het verleden was het vaak niet mogelijk om een domeinnaam buiten de reguliere domein extensies te registreren wanneer een bedrijf geen lokale vertegenwoordiging ter plaatse had.

Maindes WebSolutions heeft de mogelijkheid om uw domeinnaam voor u te registreren. Wij parkeren dan voor u deze domeinnaam totdat u deze eventueel aan een hostingpakket wilt koppelen. Natuurlijk is een buitenlandse domeinnaam aan één van onze hostingpakketten verbinden ook geen enkel probleem.

Hieronder ziet u slechts enkele domein extensies die wij voor u kunnen laten registreren (wijzigingen voorbehouden). Staat uw extensie er niet tussen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een toplevel domein extentie is direct aan het internet gebonden en is niet land afhankelijk. Sommige toplevel extensies hebben restricties m.b.t. de registratie.

Een landnaam domein extensie is vanuit het betreffende land aan het internet gebonden. Sommige landnaam domein extensies hebben restricties m.b.t. de registratie.

Nederlandse domein extensies
Naam: Ext: Prijs (€):
the netherlandsNederland .nl 7,50
frieslandFriesland .frl 50,-
Vlag AmsterdamAmsterdam .amsterdam 40,-
Toplevel domein extensies
Naam: Ext: Prijs (€):
generiekBusiness .biz 15,-
generiekCommercial .com 15,-
generiekEurope .eu 15,-
generiekInformation .info 15,-
generiekMobile .mobi 20,-
generiekName .name 25,-
generiekNetwork .net 15,-
generiekOrganisation .org 15,-
generiekProfessional .pro 20,-*
generiekShop .shop 40,-
generiekTelephone .tel 20,-
Landnaam domein extensies
Naam: Ext: Prijs (€):
belgiumBelgië .be 12,50
germanyDuitsland .de 20,-
italyItalië .it 20-
micronesiaMicronesië .fm 100,-
montenegroMontenegro .me 25,-
niueNiue (2 jaar) .nu 30,-
samoaSamoa .ws 35,-
spainSpanje .es 20,-
tokelauTokelau .tk 12,50
tuvaluTuvalu .tv 45,-**
the united statesVerenigde Staten (Amerika) .us 15,-

Alle genoemde prijzen zijn per jaar in Euro en exclusief BTW. De registraties worden jaarlijks vooruit gefactureerd. De prijzen zijn voor het parkeren van de domeinnaam. Registraties worden automatisch verlengd. Opzeggingen dienen uiterlijk 2 maanden voor het einde van het termijn in ons bezit te zijn.

* Uitgezonderd 'premium'.pro-extensies.
** Uitgezonderd 'premium'.tv-extensies.