logo MAINDES 2015 WebSolutions
Postadres: Postbus 171 Bezoekadres: Rozentuin 1 Mob: +31 (0)657 008 102
  7940 AD  Meppel 7943 JZ  Meppel Skype: maindes_service
  Nederland Nederland  
logo MAINDES 2015 WebSolutions
Postadres: Postbus 171
  7940 AD  Meppel
  Nederland
Bezoekadres: Rozentuin 1
  7943 JZ  Meppel
  Nederland
Mob: +31 (0)657 008102
Skype: maindes_service

 

 

Steeds meer kleine en middelgrote bedrijven willen of moeten op het internet om mee te kunnen met "de collega's".

De afdeling "WebSolutions" van Maindes is hierop ingesprongen door prijsgunstig domeinbeheer en snelle domeinregistratie aan te bieden tegen een scherpe prijs. Daarnaast ontwerpen wij duidelijke web-sites waarbij zeer intensief met uw bedrijf wordt samengewerkt zodat deze site de uitstraling en functionaliteiten krijgt die u wenst.

Het grote voordeel van deze manier van werken is dat u en uw bedrijf zelf kunnen bepalen wat, hoe en op welk moment u de web-site wilt hebben zonder dat de kosten onnodig hoog oplopen. Daarnaast ziet de web-site er zo uit zoals u dat wilt en niet zoals het 'volgens het boekje' hoort. Hierdoor voorkomt u ook dat uw web-site eruit gaat zien als 'de dertiende in het dozijn' omdat er een standaard template wordt gebruikt.

Wij leveren dan ook het totale pakket aan diensten die bestaat uit:

Domein registratie

site urlWelke domeinnaam en extensie kiezen? De keuze voor een .nl domein is voor de hand liggend als uw bedrijf of organisatie binnen Nederland opereert. Heeft het bedrijf of organisatie een meer internationaal karakter dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een .eu of .com domein. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om meerdere domein-extensies te reserveren en die naar een site te laten verwijzen die u al geregistreerd heeft. Er bestaan 2 manieren om dit te doen:

  • De eerste manier is de standaard redirect. Hierbij wordt een domeinnaam doorgelinkt naar uw site. De naam van het domein waar u naartoe gaat verschijnt in de adresbalk.
  • De tweede manier is de frame redirect. Hierbij wordt er een domeinnaam doorgeframed naar uw site. De naam van het domein waar vandaan de site wordt opgeroepen blijft in de adresbalk staan.

Momenteel worden er over de gehele wereld veel domeinnamen geregistreerd. Wanneer u nu alleen de naam van uw bedrijf of organisatie veilig wilt stellen voor later gebruik, kan dit natuurlijk ook bij ons.

Domein beheer

recovery2In plaats van alleen de naam te registreren kunt u ook kiezen voor een hosting pakket. In dat geval reserveren wij een deel van onze servers voor uw domeinnaam zodat uw klanten u ook kunnen vinden.
Zo bent u in ieder geval, in afwachting van een serieuze site, al wel te vinden op het Internet.

Onze servers staan in een klimaat-neutraal datacenter dat 24/7 bewaakt wordt. De afgelopen 10 jaar heeft dit datacenter een 'uptime' (storingsvrije tijd) van 99,99% geregistreerd. Dit is mogelijk door de vele back-ups en veiligheids aanpassingen die continu geüpdate worden. Hierdoor kunnen wij een stabiel en veilig hosting pakket aanbieden.

Heeft u grotere eisen aan een domein omdat u bijvoorbeeld een grote internetwinkel wilt exploiteren, denk dan een aan onze ruime keuze cloud VPS-servers. Doordat u dan een eigen virtuele server heeft kunt u de instellingen perfect aanpassen aan de behoeften van uw online-winkel.

Website ontwikkeling

ontwikkeling website

In de volksmond wordt dit gewoon 'het maken van een website' genoemd. Maindes Internet is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van internetsite voor het MKB.

Voordat wij hiermee beginnen hebben we een goed gesprek met u over wat u precies wilt, welke uitstraling uw site dient te hebben en welk budget u hiervoor beschikbaar heeft. Op deze manier weet u al van te voren precies wat u van ons kunt verwachten. Doordat u zelf een 'basis tekening' maakt van hoe u wilt dat uw site eruit moet gaan zien, weet u ook zeker dat uw site er niet zo uit gaat zien als die van alle andere collega's.

Natuurlijk ondersteunen wij u in de keuze van mogelijkheden die u voor uw site nodig heeft en zullen eventueel alternatieven adviseren indien dat wenselijk is.