Hoe dient een perfecte professionele internet-site eruit te zien?

websites responsiveDeze vraag wordt dagelijks gesteld aan specialisten en aan leken en iedereen geeft hierop een ander antwoord.

Ons antwoord? Wij weten het niet! Voor het ontwikkelen van een Internet-site is namelijk geen vast patroon te geven. Behalve de te gebruiken technieken, die bijna dagelijks verbeterd worden, is het voor ons heel belangrijk wat uw bedrijf op het internet wilt bereiken. Zo wordt een hoofdzakelijk informatieve site heel anders opgebouwd dan, bijvoorbeeld, een E-commerce-site of een promotie-site. Ook een combinatie van deze sites is natuurlijk mogelijk.

Natuurlijk wordt ook de huisstijl van uw bedrijf niet vergeten of in welke talen uw site gemaakt dient te worden. Daarom wordt door Maindes, voordat er begonnen wordt aan het opbouwen van uw web-site, eerst uitvoerig met u overlegt wat u wilt bereiken met uw web-site. Pas daarna wordt de web-site, in overleg met u en uw bedrijf, opgebouwd.

In een schema ziet onze werkstructuur er als volgt uit:

Werkstructuur WebSolutions

Het uiteindelijke resultaat moet een afspiegeling zijn van uw bedrijf. Kijk daarom eens bij WebSolutions klanten om de verschillende soorten uitstraling van een website te ontdekken.

Wat kost dan een website laten maken?

Deze vraag horen we regelmatig. De prijzen die je hierover hoort schieten immers alle kanten op. Een handige kennis wilt het wel 'gratis' doen, maar er zijn ook bureau's die er duizenden euro's voor vragen.

De vraag wat een website laten maken mag kosten is niet eenvoudig te beantwoorden. Vergelijk het immers maar eens met de vraag: Wat kost een auto? Elke auto heeft 4 wielen en brengt je daar waarheen je wilt gaan. Op het internet kan je best wel een auto vinden die maar een paar honderd euro kost. Maar er zijn ook auto's die meer dan 500.000 Euro kosten. Kijk daarom eens bij De kosten van een website om een uitleg te krijgen wat het bouwen van een website inhoud en wat de kosten daarvan zijn.