logo MAINDES 2015 WebSolutions
Postadres: Postbus 171 Bezoekadres: Rozentuin 1 Mob: +31 (0)657 008 102
  7940 AD  Meppel 7943 JZ  Meppel Skype: maindes_service
  Nederland Nederland  
logo MAINDES 2015 WebSolutions
Postadres: Postbus 171
  7940 AD  Meppel
  Nederland
Bezoekadres: Rozentuin 1
  7943 JZ  Meppel
  Nederland
Mob: +31 (0)657 008102
Skype: maindes_service

 

 

not foundIndien u zelf uw website beheert, is het ergste wat u kunt gebeuren dat deze website ineens 'offline' is. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een storing, een verkeerd uitgevoerde handeling of een niet goed uitgevoerde update. Natuurlijk maakt u altijd uw back-ups, maar net op dat moment heeft u het vergeten.

Het 'Maindes Care' programma neemt u deze zorg uit handen. Wij zorgen er voor dat er elke nacht een volledige back-up van uw domein (site + mail) wordt gemaakt. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u nooit meer dan 1 dag van uw aanpassingen aan uw site kwijt bent.

Indien u Joomla!, Wordpress of PrestaShop gebruikt, dan dienen deze zeer regelmatig een update te krijgen. Deze aanpassingen hebben vaak te maken met verbeteringen van de veiligheid van het programma of aanpassingen in de structuur zodat deze nog beter kan communiceren met de nieuwste browsers.

Het 'Maindes Care' programma neemt ook deze zorg uit handen. Wij zorgen dat de laatste update automatisch verwerkt wordt. Wilt u dit liever zelf doen, dan zorgen wij dat er een melding op onze site staat wanneer er een update beschikbaar is.

Voor maar 6,25 Euro per maand heeft u dus geen zorgen meer dat er data van uw domein verloren gaat of dat uw CMS-programma onveilig wordt doordat de laatste update niet is verwerkt.